ZAHVALA

V čast nam je bila že sama nominacija med tako ugledno konkurenco podjetij. Izbor je za nas definitivno presenečenje, na katerega se bomo morali pozitivno odzvati še z bolj zavzetimi in odločnimi koraki v prihodnje. To sprejemamo kot zahvalo za vložen trud in delo, ter obenem kot obvezo za razvoj podjetja v prihodnje. Za nas to definitivno odpira nova vrata in nam pomaga pri promociji podjetja.

Hvala v prvi vrsti sodelavcem, da smo pred dvema letoma in pol upali stopiti na samostojno pot in upali prevzeti in izvesti dela, ki so nam bila zaupana. Ljudje smo/so največji kapital, še posebej v teh občutljivih trenutkih. In na pozitivnih, odprtih in strokovnih ljudeh bomo delali tudi v prihodnje.

Hvala vsakemu posamezniku za oddan glas in zaupanje v dosedanjem obdobju. Predvsem hvala lokalnemu okolju, ki nam je omogočilo začetek poti in nas sprejelo za svoje, domače, pomursko podjetje. Temu okolju se poskušamo tudi oddolžiti v maksimalni meri.

Hvala Vestniku in PGZ za odlično pripravljen dogodek – bi jih moralo biti po našem mnenju še več, saj se skozi druženja rodijo nove ideje in spoznanstva ter posledično nove poslovne priložnosti.

Hvala ob tem tudi vsem našim domačim (bodo že razumeli J).

Trudimo se po najboljših močeh – smo ekipa ljudi iz različnih profesij in kot taki se odlično dopolnjujemo, da lahko zaključimo celotni poslovni proces (od prodaje, tehnologije, montaže in predaje kupcem). Trudimo se izstopati in verjamem, da nam to dobro uspeva predvsem v iskanju rešitev pri najtežjih projektih – tu delamo razliko, ki nam omogoča razvoj. Stavimo na močno ekipo konstrukcije in kvalitetne monterje. In pri tem in na tej poti bomo vztrajali.

Verjamem, da smo podjetje v tem obdobju pripeljali do neke mere stabilnosti in prepoznavnosti.

 

Hvala za dosedanje in bodoče zaupanje.

 

AK