Predstavitev

Smo ekipa strokovnjakov iz različnih področij dela, predvsem prodajnega svetovanja, konstrukcije in montaže. Vse za dosego zadovoljstva strank in k reševanju še tako zahtevnih steklarskih problemov. Naša strast je v vaš dom oz. vaš poslovni prostor prinesti odprtost in svobodo. Krasi nas povezanost, fleksibilnost, hitri dobavni roki in osebni stik.

Naša osnovna naloga je v vaš dom in poslovni prostor prinesti čim več svetlobe za kvalitetno počutje. Navedeno uresničujemo skozi vse produkte iz našega prodajnega programa. Naša strategija temelji na načelih konstantnega razvoja novih artiklov, skrbi za okolje in skrbi za zaposlene.

Osebna izkaznica

Uradni naziv:

GlasMetall, storitveno in trgovsko podjejtje, d.o.o.

Skrajšana firma:

GlasMetall, d.o.o.

Sedež:

Krajna 29/a, 9251 Tišina

ID za DDV:

SI29136849

Matična številka:

8657041000

Leto ustanovitve:

2020

Vpis v sodni register:

9.6.2020

Poslovni račun:

SI56 6100 0002 4115 420

Poslanstvo, vizija, vrednote

Poslanstvo:

Čutiti svetlobo

Naša osnovna naloga je v vaš dom in poslovni prostor prinesti čim več svetlobe za kvalitetno počutje. Navedeno uresničujemo skozi vse produkte iz našega prodajnega programa.

Naša strategija temelji na načelih konstantnega razvoja novih artiklov, skrbi za okolje in skrbi za zaposlene.

 

Vizija:

Doseči položaj enega od vodilnih podjetij v steklarski branži na Slovenskem in tujem trgu (Avstrija).

Navedeno doseči s krepitvijo poslovnih sodelovanj in partnerskih odnosov na področju izobraževanj, razvoja, skrbi za okolje in trženja.

 

Vrednote:

Hitrost in fleksibilnost

Znanje, sposobnost, inovativnost, iznajdljivost in delavnost nam omogočajo, da smo na trgu hitri in vedno prisotni. Naš cilj je biti prvi – v vseh fazah poslovnega procesa.

Znamo se spoprijeti z vsakim izzivom, ne glede na njegovo obsežnost in zahtevnost.

Partnerstvo in zaupanje

Vedno skrbimo za dobre medosebne odnose. Ti so temelj za spoštljiv odnos do naših partnerjev – kupcev, dobaviteljev, svetovalcev, zunanjih sodelavcev in vseh, ki nam v kakršni koli drugi obliki stopijo na našo poslovno pot. S tem dosegamo naše temeljno poslanstvo.

Kreativnost

Skozi vzpostavljanje pozitivnega vzdušja v podjetju motiviramo sodelavce k inovativnosti in ustvarjalnosti. Podjetje je vedno odprto za nove ideje – iz norih idej pridejo noro dobre rešitve, ki nas ločijo od konkurence. Skupaj vedno iščemo optimalne rešitve za naše kupce.

Stremimo k temu, da tisto kar počnemo, počnemo z strastjo in vnemo.

Kako do nas